Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Бивша на Гонзо остана сама

Бивша на Гонзо остана сама

Фаталната красавица Цеци Красимирова остана сам сама в апартамента си в Барселона, след като се раздели с последния си любовник.

Спряганата за любовница на Георги Иванов - Гонзо е изпаднала в депресия, след като и порасналата й дъщеря Джудит се изнесла от къщи и заживяла с гаджето си. Синеоката моделка продължава да заработва с красотата си по модните подиуми и не й липсва компания, но напоследък била увесила нос и прекарвала вечерите си сама вкъщи, утешавайки се с любимото си червено вино, пише "България Днес".

Приятелки на фаталната манекенка от испанската столица били изумени, че Красимирова вече почти половин година не излиза с никакви мъже и водела прекалено скромен и затворен живот. След последната й връзка с по-младия от нея Любомир Йолов, която приключи преди година, Цеци изобщо не се оглеждала за нов мъж. „Естествено, ухажори около нея колкото щеш, но Цеци все ги разгонва, не били мъже на място”, одумват я познатите й. Самата Красимирова често е признавала, че харесва силни и дръзки мъже, а в модните среди имало огромен дефицит на такива екземпляри.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти