Двойникът на Меси опроверга скандалните информации от Иран

Двойникът на Меси опроверга скандалните информации от Иран

Известният с приликата си с Лионел Меси иранец Реза Парастеш отрече истинността на твърденията, че ще бъде съден заради безразборни сексуални контакти. Вчера се появиха информации, че 23 жени в Иран са се оплакали в полицията, защото били спали с него, мислейки, че това е истинският Меси.

“Приятели, в социалните мрежи се тиражират фалшиви новини за мен - обърна се Парастеш към своите последователи в Instagram. - Моля, не си играйте с репутацията на хората. Всички знаем, че ако такова нещо наистина се беше случило на някого, щеше да има подадени жалби и щях да бъда разследван от прокуратурата. Това щеше да е международно бедствие. Ако това беше вярно, сега вече щях да съм в затвора. Не вярвайте на тези неща, те не са верни. Аз пък ще се боря по законов път да си изчистя името.”

26-годишният двойник на звездата на световния футбол добави, че си има проблеми дори с роднините: “Тази “новина” се разпространява в мюсюлманския свят и това е ужасно. Вече получих заплахи, всичко се стовари върху главата ми. Дори членове от моето семейство ме заплашват.”

Парастеш има близо 700 000 последователи в социалните мрежи. Той споделя множество снимки и видеа, на които се облича и държи като Лео Меси. Иранецът дори посети Мондиал 2018. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти