Щастливо събитие може да промени плановете на Мъри

Щастливо събитие може да промени плановете на Мъри

Съпругата на двукратния олимпийски шампион и носител на 3 титли от "Големия шлем" Анди Мъри - Ким, ще го дари съвсем скоро с трето дете, съобщават британските медии. Това може да се случи още следващата седмица, когато 32-годишният шотландец ще играе на турнира European Open в Антверп.

Анди и Ким вече имат две дъщери - тригодишната София и Еди, която следващия месец ще стане на 2 годинки.

"Бебето може да се роди във всеки едни момент от следващата седмица нататък. Ще си променя графика, ако се окаже, че не мога да отида в Антверп. Планът ми в момента е да играя в Антверп и след това да почивам да "Купа Дейвис". В зависимост от това кога се роди бебето е възможно да пропусна Антверп и в такъв случай може да играя в Парижкия Мастърс", обясни двукратният шампион на "Уимбълдън".

Мъри коментира и състоянието си в момента. Както е известно, шотландецът прави опит да се завърне в професионалния тенис, след като претърпя операция на бедрото през януари. "В продължение на две години изпитвах голяма болка след всеки мач. Сега тялото се оплаква след мач, чувствам известна болка в гърба, мускулите се уморяват и т.н., но бедрото ми е добре и вече съм забравил какво беше преди", сподели Мъри. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти