Бившата на Линекер призна за тайна сватба (снимки)

Бившата на Линекер призна за тайна сватба (снимки)

Бившата съпруга на футболната легенда Гари Линекер Даниел Бъкс потвърди, че тайно се е омъжила за дългогодишния си партньор Нейт Гринуалд в САЩ миналото лято.

Моделът и актриса сподели серия от снимки на страницата си в Инстаграм от сватбата с 44-годишния американски адвокат по бракоразводни дела в Нантакет, Масачузетс.

40-годишната брюнетка изглеждаше зашеметяващо в елегантна копринена булчинска рокля, докато позираше заедно с новия си съпруг пред голяма флорална украса.

Споделяйки изображенията със своите последователи в социалните мрежи, тя написа: "# Връщане към нашата лятна сватба."



Не е известно дали 58-годишният Линекер, който поддържа близки отношения с бившата си съпруга, е присъствал на церемонията.

Бившият английски национал и Даниел Бъкс потвърдиха раздялата си през 2016 г. след девет години брак, като впоследствие красавицата се премести в Лос Анджелис, за да продължи актьорската кариера.

Връзката на Даниел с Гринуалд, адвокат по образованието на Ivy League от CAA, беше потвърдена малко след преместването й в САЩ.

Даниел, която вече е родител на дъщеря-тийнейджър Ела, на 17 години, от бивша връзка, обяви, че очаква първото си дете с Гринуалд през февруари 2017 година.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти