Късни голове и равенство на Славия със Серед

Отборът на Славия завърши наравно 1:1 със словашкия Серед в контролна среща. Попаденията в мача паднаха в края. Точен за "белите" беше Галин Иванов (82), а Панайотис Лука (88) изравни. Днешният съперник на "белите" се намира на 10-о място в Цоргон лига. Мачът бе излъчен НА ЖИВО в сайта Sportal.bg.

В 3-ата минута футболистите на Славия имаха претенции за неотсъдена дузпа в тяхна полза. Галин Иванов овладя топката и изглежда, че бе фаулиран от защитник на Серед, но главният съдия даде сигнал играта на продължи. В 13-ата минута Галин Иванов опита да се възползва от грешка в защитата на Серед, но ударът му бе париран от стража Байта. В 22-ата минута нови претенции на “белите” за игра с ръка на защитник на Серед в наказателното поле бяха подминати от главния съдия. В 50-ата минута Галин Иванов стреля право в ръцете на вратаря на Серед. В 77-ата минута със сериозен пропуск се отчете Емил Виячки, който имаше добра възможност да открие резултата след подаване на Емил Стоев.

В 82-ата минута Галин Иванов се разписа след добро подаване на Радослав Кирилов. И когато изглеждаше, че Славия ще стигне до победата, Панайотис Лука изравни две минути преди края на редовното време. Нападателят получи подаване по земя на метри от голлинията и не сбърка.

СЛАВИЯ - СЕРЕД 1:1

1:0 Галин Иванов (82)
1:1 Панайотис Лука (88)
СЛАВИЯ: Георги Петков, Петър Патев, Емил Виячки, Милен Гамаков, Христо Попадийн, Венцислав Бенгюзов, Радослав Кирилов, Филип Кръстев, Галин Иванов, Емил Стоев, Цветелин Чунчуков

СЕРЕД: Байта, Дабо, Михалик, Тидиане, Сланинка, Дурански, Рорич, Моронг, Шпехар, Иван, Харович

Славия

- (Лагер в Сиде 17 януари - 7 февруари)

19.01.

Славия - Олександрия (Украйна) 2:2
ВИДЕО

21.01.

Славия - Оренбург (Русия) 3:2
ВИДЕО

25.01.

Славия - Спартакс Юрмала 1:0
ВИДЕО

29.01. Славия - Серед (Словакия)

02.02. Славия - ???

06.02. Славия - Мариупол (Украйна)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти