Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

На "Камп Ноу" взеха мерки след тежките обвинения

На "Камп Ноу" взеха мерки след тежките обвинения

Президентът на Барселона Джосеп Мария Бартомеу категорично отхвърли упреците, че е работил за очернянето на определени критици на клуба. Вчера Catalunya Radio и Cadena Cope излязоха с информация, че клубът е наел компанията - I3 Ventures, която да се грижи за добрия имидж на президента  Бартомеу, както и да петни авторитета на личности като Лионел Меси, съпругата му Антонела Рокуцо, Жерард Пике, Чави Ернандес, Карлес Пуйол, Джосеп Гуардиола и Жоан Лапорта. Въпросната компания администрирала стотина акаунти в Twitter и Facebook, за да възхвалява Бартомеу и да накърнява имиджа на неговите врагове.

“Барса никога не е ангажирал който и да е, за да дискредитира някого - било то настоящ футболист, бивш такъв, политик или бивш президент”, заяви Бартомеу на извънредна пресконференция днес.

“Ще се защитим по законовия ред, защото това е невярна информация - продължи началникът. - Истина е, че имаме договор с тази компания, но само за анализ на социалните мрежи, защото считаме това за нещо задължително в днешно време. Но още тази сутрин издадох заповед за прекратяването на контракта ни с въпросната компания, след като се разбра, че на един от нейните акаунти се е появил неприемлив за клуба коментар.

Досега от “Камп Ноу” са платили около един милион евро за дейността na I3 Ventures от края на 2017-а година насам. Сумата била разпределена в шест фактури.
Oчаква се днес Бартомеу да проведе разговор и с лидерите на отбора, сред които е и Лионел Меси.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти