Вторият мач на Григор Димитров в Мадрид на живо по Mtel Sport 1

Вторият мач на Григор Димитров в Мадрид на живо по Mtel Sport 1

Спортните канали на Мтел ще следят директно Световното клубно първенство по волейбол за жени

 
Mtel Sport 1
ще излъчи на живо утрешния мач на Григор Димитров от втория кръг на
тенис турнира в Мадрид
. Българинът победи Филип Колшрайбер в първия кръг и ще се срещне с победителя от двубоя между Иво Карлович и Роберто Баутиста Агут. Вероятен противник на Димитров на осминфинал ще бъде австриецът Доминк Тийм, който трябва да се справи американеца Джаред Доналдсън – номер 78 в света.
 
Mutua Madrid Open
събира най-силните в световния тенис, с изключение единствено на отсъстващия Роджър Федерер. Първите трима поставени в схемата на турнира са Анди Мъри, Новак Джокович и Стан Вавринка. Според букмейкърите обаче фаворит номер 1 е четвъртият в схемата Рафаел Надал, който ще опита да грабне трофея пред собствена публика. Mtel Sport 1 ще излъчва в реално време най-интересните сблъсъци от испанската столица, като първите мачове стартират всеки ден в 13:00 часа, а последните около 21:00 часа.
 
През тази седмица в ефира на спортните канали на Мтел влиза и волейболът със Световното клубно първенство за жени в Кобе, Япония. Две са българските състезателки, които участват в надпреварата – Добрияна Рабаджиева, която вече записа първа победа със своя Волеро Цюрих срещу Еджзаджъбашъ Витра и Емилия Николова, защитаваща цветовете на японския шампион НЕК.
 
Mtel Sport 2 ще излъчи на живо две срещи от груповата фаза на състезанието – Хитсамитсу срещу Динамо Москва в сряда от 13:00 часа и Динамо Москва срещу Рексона СЕСК в петък от 3:30 часа сутринта. Спортния канал ще излъчва и заключителните двубои от надпреварата, като финалът е в неделя от 13:00 и ще може да се гледа на живо.
 
Последвайте каналите ни в:

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти