Гонитбата на Заксенринг в MotoGP на живо през уикенда по Mtel Sport 1

Гонитбата на Заксенринг в MotoGP на живо през уикенда по Mtel Sport 1

Керванът на най-бързите състезатели на две колела продължава своя поход в Европа, като следващата спира е пистата Заксенринг в Германия. Най-интересното около деветия кръг от календара на MotoGP ще може да се проследи на живо, както обикновено, по Mtel Sport 1.

След две неубедителни класирания ветеранът Валентино Роси показа на какво е способен и спечели надпреварата в Холандия. Победата доближи италианеца до неговия сънародник Андреа Довициозо и до испанската надежда Маверик Винялес. В момента първите трима на върха се събират в разлика от само 7 точки. Лидер е Довициозо с актив от 115 точки, следван от Винялес със 111 и от Доктора със 108. Близо до тях е и Марк Маркес от отбора на Honda, който има 104 точки на своята сметка.

В първия ден на юли, събота, феновете на MotoGP ще имат възможност да видят най-напред третата тренировка, като тя ще стартира на живо в 10:45 часа. След нея в 13:30 часа е началото на квалификацията. Прякото предаване по Mtel Sport 1 в неделя ще започне в 10:40 часа, а същинската надпревара е от 11:50 часа.

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти