Футбол, тенис и MotoGP в ефира на спортните канали на Мтел през уикенда

Футбол, тенис и MotoGP в ефира на спортните канали на Мтел през уикенда
Най-интересните двубои от холандската Ередивизи и руската Премиер лига са акцентът в програмата на спортните канали на Мтел през уикенда. Освен футбол, феновете ще се насладят и на борбата за титлата на ATP Masters 1000 турнира в Шанхай, както и на поредната битка в MotoGP.

Голямото съботно дерби в руската Премиер лига противопоставя третия във временното класиране Краснодар срещу ЦСКА Москва с Георги Миланов в състава. Двубоят е в събота от 19:00 часа, пряко по Mtel Sport 2.

Неделният ден също предлага интересни сблъсъци. От 16:00 часа по Mtel Sport 2 Ростов посреща Рубин Казан, а от 19:00 часа, по Mtel Sport 1, водачът във временното класиране Зенит е домакин на Арсенал Тула. 

В холандската Ередивизи грандът Аякс посреща скромния тим на Спарта Ротердам, който, от началото на сезона, неизбежно се намира в зоната на изпадащите. Домакините от Амстердам пък задължително трябва да вземат трите точки, за да не изостават от челото на класирането. Двубоят е в събота по Mtel Sport 1 от 19:30 часа. По-късно вечерта, от 21:45 часа, отново по Mtel Sport 1, шампионът Фейенорд ще се опита да скъси разликата от ПСВ на първото място. В Ротердам гостува тимът на Цволе, който се представя солидно от началото на кампанията и заема временното 4-то място.

В неделя, от 15:30 часа, ПСВ Айндховен има сложната задача да вземе трите точки в гостуването си на Венло, който играе много стабилно през сезона. Двубоят ще можете да проследите по Mtel Sport 1.

Mtel Sport 1 ще излъчи и заключителните двубои от предпоследния за годината Masters 1000 турнир в Шанхай. Фаворит за титлата там е Рафаел Надал, който на ¼-финалите спря българската звезда Григор Димитров. Полуфиналите в Шанхай са с начален час 11:30 часа и 15:00 часа в събота, а финалът е в неделя от 11:30 часа.

Феновете на MotoGP ще могат да проследят на живо финалните акорди от битката за титлата между Марк Маркес и Андреа Довициозо. Испанецът има крехка преднина на върха, но трябва във всеки старт да се бори за победата, за да може да защити титлата си. Целият състезателен уикенд за Гран при на Япония на пистата Мотеги е на живо по Mtel Sport 1, като квалификациите за Кралския клас са в събота от 7:30 часа сутринта, а самото състезание е в неделя с начален час 8:00.

В неделя от 21:00 часа е поредната битка в плейофите на NASCAR. Местата за финалното състезание в Маями са все по-малко и всеки пилот иска да попадне сред 16-те най-добри. Гледайте NASCAR, пряко от пистата в Таладега по Mtel Sport 1.

Феновете на хокея ще могат да проследят едно от най-класическите дербита в НХЛ между канадските съперници Торонто Мейпъл Лийфс и Монреал Канейдиънс. Двубоят е с начало 2:00 часа в събота срещу неделя по Mtel Sport 1.

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти