"Евроспорт" разкрива тайните на скелетона с помощта на увеличена реалност

"Евроспорт" разкрива тайните на скелетона с помощта на увеличена реалност

"Евроспорт" продължава да използва иновативни технологии, за да помага на зрителите да разберат по-добре техниките в различни спортове и да ги прави съпричастни с постиженията на спортистите в тях. В новата серия от поредицата Sports Explainer, феновете на зимните спортове ще се потопят в особеностите на скелетона.

Най-лесната дисциплина сред зимните спортове? Не съвсем. Една от най-вълнуващите? Със сигурност.

С помощта на увеличена реалност и данни "Евроспорт" разкрива в ексклузивно 60-секундно видео любопитни технически и тактически особености на спускането в заледен улей. Зрителите ще разберат колко метра трае засилването на състезателя, кога започва отброяването на секундите от спускането му, как се изчислява състезателното време, на колко сантиметра от леда състезателите държат главите си, каква е техниката за контрол и каква скорост може да се развие в заледения улей.

Феновете в Европа (с изключение на Франция и Русия) ще могат да гледат надпреварата от Олимпийската програма по скелетон при мъжете и жените на 15, 16 и 17 февруари 2018 г. на живо по Евроспорт и Eurosport Player.

Последвайте каналите ни в:

Още от Зимни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти