Sportal TV и Канал 3 ще излъчат на живо "Футболист на годината"

Sportal TV и Канал 3 ще излъчат на живо "Футболист на годината"

Канал 3 е единствената национална телевизия, която ще излъчи на живо най-престижната церемония в българския футбол "Футболист на годината", съобщават с официално писмо от телевизията. За да може това бляскаво събитие да достигне до зрителите, Телевизията на народа благодари на организаторите, както и на най-големия спортен сайт в България – sportal.bg, който организира прякото предаване и ще предостави сигнал на Канал 3.

Домакин на събитието, което ще се проведе в неделя (7 януари 2018 г.), организирано от ДАКС медия, БФС и Асоциацията на спортните журналисти, е Централният военен клуб.

57-то издание на тържествената церемония е с начало 18:30 часа и на нея ще бъдат раздадени призове за най-добър треньор, футболист (по категории) и номер 1 на България в женския футбол. 

Освен традиционните призове, за втора поредна година Българската асоциация на спортните журналисти ще връчи специалната награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“. Една награда  за мъжество и характер, за смелост и доблест, за пълното отдаване в името на футбола.

Денят е неделя, 7 януари, 18:30 часа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти