Пиронкова с интересно разкритие преди първия си мач

Пиронкова с интересно разкритие преди първия си мач

В навечерието на първия си мач на тазгодишния "Уимбълдън" най-добрата ни тенисистка Цветана Пиронкова обяви в социалните мрежи дебюта на нейна собствена марка - "PIRONETIC". Пловдивчанката ще играе на "Уимбълдън" именно с екипировка на новата си марка.

"Здравейте!
За мен е истинско удоволствие да ви представя PIRONETIC! Създаден с много любов към модата и спорта, това е моят проект-изненада, над който работя с екипа си вече цяла година и реших, макар че имаме още много работа, че е време вече да дебютира на корта:) Любимият ми турнир Wimbledon е най-подходящото място да ви загатна поне малко от това, което скоро предстои, дано да ви хареса! Следвайте ме във Facebook и Instagram, където ще научавате повече за марката и предстоящото й лансиране", написа Пиронкова във Facebook, като добави към поста си и своя снимка.

Пиронкова запознава феновете си със своя "таен проект" и в Instagram. Полуфиналистката от 2010 година излиза във вторник на Корт №5 срещу италианката Сара Ерани. По програма мачът е четвърти на този корт.



Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти