Нова супер яка джаджа за геймъри

Нова супер яка джаджа за геймъри

Модулната платформа на Motorola превръща смартфона ви в конзола

Само преди няколко дни се състоя регионалната премиера на новото поколение
Moto Z
и модулите
Moto Mods
. Нашето внимание грабна една джаджа, която със сигурност ще представлява интерес за запалените геймъри. Става дума за гейминг модула Gaming Pad, който само с едно движение трансформира телефона в гейминг контролер. Компактна, удобна и с вградена батерия, тази джаджа подобрява значително гейминг изживяването при мобилните игри.
Точно преди година Motorola представи революционните
Moto Mods
, които превърнаха moto Z в първия успешно трансформиращ се модулен телефон на пазара. И точно както компанията обеща тогава, продължи да развива платформата, за да предоставя все по-големи възможности на потребителите и да превърне смартфона в устройството, което можете да ползвате във все повече ситуации.
Ето че сега с Moto GamePad можете да вземете играта буквално в свои ръце. С този нов модул преобразявате телефона си в удобна гейминг конзола само с едно щракване. С двойни контролери, D-pad и четири екшън бутона играете пълноценно навсякъде. Вградената батерия от 1035 mAh ще ви помогне дълго и безпрепятствено да се забавлявате с любимите си игри като FIFA Mobile Soccer или Real Racing 3. А най-хубавото е, че модулът вече е наличен на българския пазар и се предлага в комплект с последния флагмански смартфон на компанията -
Moto Z2 Play
- на страхотна промоционална цена от 949 лева. Можете да ги откриете вече в магазинната мрежа на “Технополис”, а много скоро и в останалите търговски обекти.

И още модули

Освен геймърската приставка, Motorola представи и още няколко нови попълнения към модулната си платформа - 360-градусова камера, ново поколение музикална колонка и безжично зарядно. Прикрепете 360 Camera Moto Mod, към който и да е от телефоните от серията
moto Z
и той се превръща в 360-градусова камера, с която можете да снимате всичко около вас. Представете си, че сте на важен футболен мач. По време на изпълнението на пряк свободен удар ще уловите едновременно и красивия гол, и реакцията на агитката зад вас - в един кадър. Технологията позволява и live streaming на 360-градусово 4K видео с 3D звук във Facebook, така че да зарадвате всички спортни запалянковци в мрежата.
Второто поколение JBL SoundBoost музикален модул пък идва с вградена батерия за до 10 часа забавление и добавено водоотблъскващо покритие, за да сте сигурни, че няколко капки вода няма да преустановят купона. Motorola предлага и
модул с проектор
, така че да можете заедно с момчетата да гледате мача на Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 70-инчов екран, който може да разпънете върху всяка плоска повърхност.
Последвайте каналите ни в:

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти