Бербо с изненада от далечна Индия за НСА и научния си ръководител (снимка)

Бербо с изненада от далечна Индия за НСА и научния си ръководител (снимка)

Новата звезда на индийския Керала Бластърс Димитър Бербатов изпрати поздравителен адрес до ръководителя на катедра “Мениджмънт и история на спорта” в НСА “Васил Левски” проф. Бисер Цолов по повод 75-годишния юбилей на висшето учебно заведение. Двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед, който не крие амбициите си да заеме ръководен пост в родния футбол след години, завърши бакалавърска степен “Спортен мениджмънт” именно в Академията. От декември пък Митко ще бъде кандидат-магистър, след като ще се обучава дистанционно.
НСА и катедра "Мениджмънт и история на спорта" отпразнуваха своя 75-годишен юбилей@@@Пълното обръщение на Бербатов по повод 75-ия рожден ден на НСА:

Уважаеми проф. Цолов,

Чрез Вас искам да поздравя всички преподаватели, служители и студенти от катедра “Мениджмънт и история на спорта” в НСА “Васил Левски” със 75-годишния юбилей.

Безспорно е, че катедра “Мениджмънт и история на спорта” има значителен принос както за развитието и утвърждаването на Академията като уникално висше училище, така и на българската спортна наука и спортно-образователна практика.

Обучението по образователните програми на катедрата и по специалността “Спортен мениджмънт” е на високо ниво и отговаря на изискванията на съвременната система за подготовката на спортни специалисти.

Това бе и една от причините да продължава своя образователен път в магистърската програма по “Спортен мениджмънт” -  една специалност и професия, от която българският спорт днес има изключителна необходимост.

Пожелавам Ви и в бъдеще с неспирен ентусиазъм, отдаденост и отговорност да продължите да изпълнявате Вашата образователна мисия за доброто на българския спорт!

Честит празник!

С уважение,
Димитър Бербатов

Последвайте каналите ни в:

Още от Спорт и бизнес

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти