ЛеБрон: Гордея се с всичко, което съм постигнал

ЛеБрон: Гордея се с всичко, което съм постигнал

ЛеБрон Джеймс вече твърдо заяви, че няма какво повече да доказва в НБА, а сега отново говори за постиженията в кариерата си, отчитайки, че се гордее с тях. Краля ще играе във финалите на Лигата за седми пореден път и ще преследва четвъртия си шампионски пръстен в заключителната серия за сезон 2016/2017, противопоставяща неговия Кливланд срещу Голдън Стейт Уориърс. Преди година битката за трофея „Лари О‘ Брайън“ отново бе между тези два отбора, а Джеймс и Кавс отнесоха отличието в Охайо.

Само преди дни Джеймс задмина Майкъл Джордан и вече е реализатор №1 в историята на плейофите.

„Седемте поредни финала са нещо страхотно за наследството, което ще оставя, когато спра да играя. Тогава хората ще могат да погледнат назад и да си кажат – „Вижте, той е стигал до финал три поредни пъти, четири поредни пъти, пет, шест, колкото и да е“. Смятам, че това е голямо постижение за мен като личност и казва много“, коментира ЛеБрон преди стартиращата на 1 юни серия.

„Късметлия съм, че мога толкова време да поддържам високо ниво. Освен това имах голям шанс да стигна до финалите по четири пъти с два различни отбора. Никой не е правил това преди, така че съм щастлив. Винаги съм щастлив и горд с това, което съм постигнал през годините. А когато мога да съм на най-голямата сцена в Лигата, а именно финалите, се гордея още повече“, сподели 32-годишният играч, който по-рано през сезона премина границата от 1000 изиграни мача в редовния сезон.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти