Иги може да напусне Уориърс

Иги може да напусне Уориърс

Андре Игуадала е един от четиримата изключително важни за Голдън Стейт баскетболисти, които ще бъдат свободни агенти това лято. “Най-полезният играч” на финалите от 2015 година е готов да изслуша офертите на всички, които се интересуват от услугите му, а според The Vertical те не са малко. Кандидатите за подписа на Иги са Юта, Ел Ей Клипърс, Чикаго, Минесота и Атланта, както разбира се и настоящия му тим.

Ветеранът приключва четвъртия си сезон в Оукланд, като заплатата му за сезон 2016/2017 бе в рамките на $11 милиона, а със значително завишения таван на заплатите и визитката, която си изгради, Игуадала може да се сдобие с договор от порядъка на $20 милиона годишно.

198-сантиметровият олимпийски и световен шампион със САЩ би бил изключителна придобивка за всеки един тим заради умението си да играе на няколко позиции, сериозния си опит и реномето на отличен защитник.

Игуадала започна кариерата си във Филаделфия, където редом до Алън Айверсън бе известен като AI2, след това прекара един сезон в Денвър и през 2013 година подсили Уориърс, печелейки две титли в последствие.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти