Клипърс опипват почвата за Джордан

Клипърс опипват почвата за Джордан

Лейкърс не са единственият отбор от Лос Анджелис с трансферни намерения, но към момента съседите им от Клипърс просто опипват почват и търсят възможни варианти за добра сделка. По-интересното е, че тя касае една от най-важните части от отбора им, а именно ДеАндре Джордан.

Клипърс вече направиха доста силен ход, но от гледна точка на мениджмънта, привличайки Джери Уест. Легендата на градския съперник Лейкърс прекара последните години в Голдън Стейт, а сега се присъедини към ръководството на другия отбор от Ел Ей. Сега на дневен ред обаче е ДеАндре Джордан, а първата потенциална сделка с негово участие е била дискутирана с Финикс.

От Лос Анджелис са предложили на Сънс ДеАндре Джордан, а в замяна са поискали Тайсън Чандлър и избор №4 в предстоящия в четвъртък Драфт на НБА.

28-годишният център на Клипърс се утвърди като един от стабилните високи играчи в Лигата и във всеки един от последните четири сезона неизменно постига “дабъл-дабъл” средно на мач, като през сезон 2016/2017 имаше по 12.7 точки, 13.8 борби и 1.7 чадъра.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти