Индиана не дава Джордж за Лав

Индиана не дава Джордж за Лав

Трансферните спекулации около Кливланд не спират, макар Кавалиърс да нямат генерален мениджър, след като Дейвид Грифин напусна клуба след края на сезона. Въпреки липсата на изявен ръководител на баскетболнтие операции, тимът явно продължава да търси възможност, чрез която да се подсили със звездата на Индиана Пол Джордж. Крилото обяви намерението си да напусне и ръководството на Пейсърс разглежда потенциални сделки с негово участие.

Въпреки желанието да получат стойностни играчи в замяна на Джордж, от Индианаполис са отрязали съперника си от Охайо за възможността да включат суперзвездата си в трансфер, в който е замесен и Кевин Лав. Причината е, че желанието на ръководството е да се сдобие с млади играчи и бъдещи избори в Драфта и заради тов Лав не представлява интерес за тях.

Тежкото крило изпрати най-добрия си индивидуален сезон откакто е част от Кавалиърс, но въпреки това не е особено високо оценяван на трансферния пазар в НБА.

Лав завърши редовния сезон със средно 19.0 точки и 11.1 борби в 60 двубоя за Кавс. В плейофите пък постигаше по 16.8 точки и 10.6 борби.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти