Грийн: Мисля единствено за още пръстени

Грийн: Мисля единствено за още пръстени

Дреймънд Грийн е гладен за още успехи с Голдън Стейт и призна, че мисли единствено за това как да спечели още шампионски пръстени с Уориърс. Защитник №1 на миналия сезон в НБА коментира и трансферното лято в Асоциацията, наблягайки най-вече на подсилването на редица отбори в Западната конференция.

“Трансферите са интересни. Западната конференция се подсили изключително, всичко ще бъде доста по-трудно. От Изток на Запад отпътуваха Пол Джордж и Джими Бътлър, което автоматично увеличава конкуренцията при нас. Ще бъде интересно и в никакъв случай лесно”, каза крилото и добави, че въпреки неособено високата активност на Сан Антонио на пазара, лично той очаква Спърс пак да са в челото на класирането.

“Не говорим за суперотбори, но се вижда, че нивото на Запад е много високо. Очаква ни сериозна битка”, продължи Грийн, който е на рекламно турне в Европа, като първо посети тенис турнира “Уимбълдън”, а след това продължи към Испания, където мина през Мадрид и Барселона.

“Не ме интересува кой ще бъде наш съперник, когато дойдат плейофите. Мисля единствено за това как да печеля още пръстени. Всичките ми съотборници също са концентрирани в тази посока. Длъжни сме да вярваме в себе си, да се подкрепяме и да работим без да спираме, а когато дойде време, ще видим срещу кой ще се изправим. Но искаме отново да вземем титлата, това е ясно”, каза още Дреймънд.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти