Коби с благодарност към Лейкърс и феновете

Коби с благодарност към Лейкърс и феновете

По-рано през лятото Коби Брайънт си постави за задача отново да влезе във форма, a сега стана ясно как точно е отпразнувал новината, че Лос Анджелис Лейкърс ще извадят от употреба №8 и №24. Петкратният шампион на НБА качи в профила си в Instagram снимка от фитнес залата, а като коментар към нея споделя, че е приключил тренировката си в 6 часа сутринта.

Иначе един от най-великите играчи в историята изрази благодарността си към Лейкърс и към привържениците на клуба. Гардът изигра равен брой сезони с №8 и с №24 - по 10, а кариерата му приключи като №3 във вечната реализаторска ранглиста с общо 33 643 реализирани точки.

Done at 6am #chinatimezone #4amclub #monstermamba

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on Sep 12, 2017 at 3:10pm PDT

“Като дете в Италия винаги си мечтаех, че един ден Лейкърс ще извадят потника ми от употреба, но не съм си и представял, че ще става дума за цели два, а не само един номер. Това е огромна чест за мен и съм много благодарен”, бе краткото изявление на Коби относно събитието, което ще се случи на 18 декември преди срещата на Ел Ей с Голдън Стейт.

Коби ще се нареди до Уилт Чембърлейн (№13), Елджин Бейлър (№22), Гейл Гуудрич (№25), Меджик Джонсън (№32), Карийм Абдул-Джабар (№33), Шакил О’Нийл (№34), Джеймс Уърти (№42), Джери Уест (№44) и Джамал Уилкс (№52), чийто потници вече са извадени от употреба.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти