Гледай на живо

Женско първенство по футбол: Пълдин (Пловдив) - Локомотив (Стара Загора) 0:4

Ембийд игра с болки в коляното, но беше водеща фигура за отбора си

Ембийд игра с болки в коляното, но беше водеща фигура за отбора си

Сан Антонио Спърс е втори в Югозападната дивизия с 11-6 след победата с 96:85 срещу Атланта.  Ламаркъс Олдридж отбеляза 22 точки и спечели 11 борби за успеха срещу Хоукс, които имат 20 поредни загуби в Сан Антонио в серия, започнала преди 20 години.



Бен Симънс отбеляза 27 точки, а Джоел Ембийд записа дабъл-дабъл при 15 пункта и десет борби за победа на Филаделфия със 107:86 срещу Юта. Ембийд пропусна сутрешната тренировка на Сиксърс и игра с болки в коляното, но беше водеща фигура за отбора си в последната четвъртина и завърши срещата със седмия си дабъл-дабъл през сезона.

След като блокира опит за кош на Донован Мичъл, Ембийд се обърна и изрече няколко думи към падналия на земята съперник, който обаче стана бързо и го бутна. Това предизвика техническо нарушение за Мичъл и овации за Ембийд от феновете на Филаделфия, които скандираха и "MVP, MVP, MVP" за своя любимец.



Играчите на Юта са далеч от нужното представяне за индивидуални трофеи и благодарение на това Джаз се намират на дъното на Северозападната дивизия с баланс 7-11. Филаделфия пък навлиза във все по-добра форма , но продължава да бъде на пет победи от Бостън в Атлантическата дивия.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти