Внимавай какво си пожелаваш

Внимавай какво си пожелаваш

Дейвид Блат прекара точно сезон и половина начело на Кливланд, след което бе уволнен, а под наставленията на наследилия го на поста Тайрон Лу, Кавалиърс спечелиха титлата в НБА. В момента 58-годишният Блат е начело на турския Дарюшафака, а преди Мача на звездите в местното първенство реши да се пошегува с бившия си отбор, който през уикенда загуби със 124:148 от Оклахома Сити.

“Надявам се да не допуснем толкова много точки, колкото Кливланд срещу Оклахома”, пошегува се Блат преди срещата, но после се оказа, че трябва да внимава какво си пожелава, защото съдбата има своите начини да се пошегува.

В крайна сметка воденият от Блат отбор допусна… 151 точки! Звездите от местното първенство бяха разделение на отбор “Азия” и отбор “Европа”, като Блат бе начело на втория и записа загуба със 142:151.

По време на престоя му в НБА, Кливланд бе допуснал най-много 132 точки в един двубой - срещу Голдън Стейт. Само дни след това израелският специалист бе освободен от поста си, макар че Кавалиърс бяха начело на Източната конференция с 30 победи и 11 загуби.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти