Милуоки спечели първа победа след уволнението на Кид

Милуоки спечели първа победа след уволнението на Кид

Крис Мидълтън отбеляза 35 точки, а Малкълм Брогдън завърши с рекордните в кариерата си 32 точки за победата на Милоуки със 109:105 над Финикс.

Бъкс играха без звездата си Янис Антетокунбо във втори пореден мач, а часове преди мача старши треньорът Джейсън Кид бе уволнен, но и това не попречи на домакините да стигнат до победата.

Гардовете Малкълм Брогдън и Стърлинг Браун бяха вкарани в стартовия състав на Милуоки заедно с титулярния плеймейкър Ерик Бледсо от временния наставник Джо Прънти, което предизвика голямо объркване в тима на Финикс, чиято звезда Девин Букър завърши с едва 14 точки.

Ти Джей Уорън бе най-резултатен за Финикс с 23 точки, а бившият играч на Милуоки Грег Монро добави още 19 точки за отбора от Аризона.

В същото време Трой Даниълс се нуждаеше от само една тройка срещу Бъкс, за да влезе в историята. 26-годишният баскетболист, който цял сезон блести от резервната скамейка, обаче наниза цели пет и записа името си в книгата с рекордите. Той бележи от пейката в 27-и пореден мач, като задмина Уесли Пърсън за най-дългата серия в историята на “Слънцата”.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти