Ериксен: Иска ми се трансферите да бяха като във Football manager

Ериксен: Иска ми се трансферите да бяха като във Football manager

Халфът на Тотнъм Кристиан Ериксен изрази съжалението си, че футболните трансфери не стават толкова лесно, колкото в популярната компютърна игра Football manager. Цяло лято той беше свързван с редица европейски клубове, но в крайна сметка датчанинът остана играч на “шпорите”.

“Не, не беше грешка, че изявих желание да си тръгна. Иска ми се да можех да решавам като във Football manager, но за съжаление не мога. За мен не е трудно да не обръщам внимание на това. Не чета много-много това, което се пише за мен. От доста години съм замесен в слуховете, които всяка година са много. Ясно е, че тази година те бяха малко повече, защото договорът ми изтича скоро. Много се изговори за мен. Според спекулациите трябваше да си търся къща в Мадрид, но трябва да съм честен и да кажа, че всички тези изписани неща въобще не ме интересуват”, заяви Ериксен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти