Национал се насочва към Тетевен, Марек пак разчита на африканци

Национал се насочва към Тетевен, Марек пак разчита на африканци

Разпределителят на националния ни отбор Любомир Агонцев може да стане част от Тетевен през новия сезон. 180-сантиметровият волейболист почти сигурно напуска Монтана и няма да играе повече за тима. Според вътрешна информация той е в обтегнати отношения с треньора Даниел Пеев, което се оказва и ключово за решението му да смени обстановката.

Агонцев, който след седмица навършва 30 години, бе спряган за трансферр в Хебър Пазарджик. По всичко изглежда обаче, той ще се озове в Тетевен, където също имат завишени амбиции и ще се опитат да подобрят класирането си спрямо миналия сезон.

В същото време от Марек ще продължат да разчитат на волейболисти от Африка. След като привлякоха през миналия сезон капитана на Руанда Кристофър Макунзи и национала на Уганда Окелло Даудум сега в Дупницаа отново ще се насочат към познатия пазар. Очаква се за старта на подготовката към тима да се присъединят по един сънародник на двамата, както и още един волейболист от Конго, които ще изкарат пробен период. До края на седмицата пък се очаква да стане ясен и новият треньор на 4-кратните шампиони. За наследник на Найден Найденов се преговаря с двама българи и един чужденец.

в."Тема Спорт"

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти