Миро Живков: Разделям се с Добруджа с прекрасни чувства

Миро Живков: Разделям се с Добруджа с прекрасни чувства

Носителят на Купата на България Добруджа 07 (Добрич) ще разчита на нов треньор през следващия сезон. Досегашният наставник на тима от Добрич Мирослав Живков напуска поста. Той ще продължи треньорската си кариера в Иран. Волейболният специалист ще застане начело на Сайпа.

През новия сезон най-вероятно той ще разчита на две български попълнения в състава си. 

Мирослав Живков беше начело на Добруджа 07 в последните четири години. Под неговото ръководство тимът спечели сребърни медали от турнира за Купата на България (сезон 2013/2014), след това вдигната купата и грабна сребърните медали в Суперлигата (сезон 2014/2015). През сезон 2015/2016 Живков изведе отбора до шампионската титла и сребърните медали в турнира за Купа България. Под негово ръководство добричлии вдигнаха купата през последния сезон.

„Последните четири години прекарани в Добруджа 07 са едни от най-добрите ми години като треньор. През цялото време работих в изключително професионална среда и в клуба имаше прекрасни професионално условия. Благодаря на ръководството за всичко, което направиха през тези четири сезона. През годините положихме доста работа и постигнахме добри резултати. Благодаря още веднъж на ръководството, на спонсорите, на всички фенове и приятели на спорта в Добрич, за отношението и подкрепата. Разделям се с Добруджа с прекрасни чувства”, коментира Живков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти