Уникално! Тетевен Волей привлече национал, но търси още играчи в интернет…

Уникално! Тетевен Волей привлече национал, но търси още играчи в интернет…

Волейболниият клуб от Суперлигата на България Тетевен Волей, който през изминалия сезон финишира на престижното 8-о място, успя да привлече за новия сезон разпределителя на националния отбор на България Любомир Агонцев, но продължава да търси още играчи за новия сезон и то в интернет


Любо Агонцев подсили Тетевен Волей
ВК Тетевен Волей търси играчи, които да подсилят тима в третия сезон в елита на България. От клуба апелират състезателите с опит и потенциал, които все още нямат ангажимент с друг отбор за предстоящия сезон, да се свържат с ръководството, за да им бъде даден шанс за изява с екипа на "зелените".
Тимът не е приключил със селекцията, въпреки че до началото на сезона има по-малко от 20 дни. Ръководството е в готовност да посрещне всеки, който смята, че притежава необходимите качества и данни за професионален волейбол. Необходимо е евентуалните нови да са практикували активно в отбор от Суперлигата или Висшата лига.
Желаещите да се пробват трябва да заявят намерението си на email: 

club@tetevenvolley.com

или на 

0892/602 700

.
От ръководството на Тетевен Волей изразиха надежда, че в следващите няколко дни нещата да придобият по-голяма яснота и съставът да бъде избистрен на 100%. Предвиждат се 3 контроли, които да се проведат преди първия двубой от първенството за сезон 2017/2018 срещу ЦСКА. Датите и часовете са в процес на уточняване. Предстои и специална пресконференция, на която ще бъдат обсъдени целите и амбициите пред "зелените".
Клубът е единственият в Централна Северна България, изявяващ се в елита. Въпреки това получава минимални средства от Общината. Затова от ръководството призовават компаниите в страната, и най-вече в региона да окажат съдействие и подкрепа. "Надяваме се, че ще успеем да осигурим базовото финансиране, за да запазим мъжкия тим в Суперлигата и да бъдем конкурентни на останалите отбори." 
От създаването си през 2008 г. Тетевен Волей функционира с идеята да възроди волейболните традиции на града от 70-80-те години и може да се похвали с школа с над сто деца, няколко младежки национала в различните гарнитури. За 9 години мъжкият отбор се изкачва от последна дивизия до първа.
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти