Легенда стана шеф на зала “Христо Ботев”

Легенда стана шеф на зала “Христо Ботев”

Борислав Кьосев е новият управител на една от най-старите столични зали - “Христо Ботев”. Волейболната легенда сменя досегашния шеф Янко Янков.

Кьосев бе утвърден на поста по време на последния управителен съвет на БФВ. Волейболната федерация ползва под наем съоръжението, което основно се ползва от националните отбори. Залата вече бе реновирана, но остават два много сериозни проблема - с изолацията и съответно отоплението през зимата и с едната трибуна. В началото на тази година от комисията за безопасност на съоръженията към Столичната община обявиха, че западната трибуна е опасна. Впоследствие бяха взети мерки и се очаква забраната за ползване на тези места да отпадне.
Бронзовите медалистки по волейбол се прибраха@@@

Кьосев вече се ангажира с изграждането на фитнес зала към комплекса. Тя функционира от средата на юни и в нея се подготвяха националните отбори. Залата ще бъде отворена и за всички желаещи да я ползват срещу заплащане.
Бронзовите медалистки по волейбол се прибраха@@@

Старши треньорът на женския национален отбор Иван Сеферинов пък се оплака, че тимът заминава за европейското първенство без доктор и физиотерапевт. Известният като Джиго шеф на "Славия" обяви, че женската гарнитура не получава нужното внимание от българската федерация. Наскоро Сеферинов обяви, че основната цел пред възпитаничките му е да подобрят класирането на мъжкия тим, за да получат догодина по-добро финансиране. Водените от Пламен Константинов национали завършиха 6-и на европейското в Полша. 
Бронзовите медалистки по волейбол се прибраха@@@

"24 часа"

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти