Иван Петков за мача с Раковски и за жребия в Шампионската лига (видео)

Иван Петков за мача с Раковски и за жребия в Шампионската лига (видео)

“Явна е нашата класа пред отбора на Раковски, но има своите позитиви самият мач”, заяви пред volleymaritza.bg старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков след чистата победа като гост на Раковски (Димитровград) в среща от петия кръг в Националната волейболна лига. “Определено съм доволен от представянето на отбора, но и има много още какво да се желае. Трябва да се дава шанс на различни състезателки и на различни варианти и ние точно това правим в момента.”

Наставникът коментира и жребия за груповата фаза на Шампионската лига, който отреди за съперници на Марица отборите на сръбския Визура (Рума), руския Динамо Казань (Казан) и полския Хемик (Полице).

“Не мога да коментирам дали е късмет или липса на такъв, но определено групата е тежка. Ще играем мач за мач. Ще се подготвяме за всеки мач по най-добрия начин и накрая ще правим равносметките. Отборът на Визура е шампион на Сърбия и е добър отбор, но, мисля, преодолим. Засега все още не съм запознат детайлно с този тим. Хемик е шампион на Полша и е труден съперник, с който наистина трябва да се надиграваме. Случайно гледах един техен мач, който потвърждава това. За отбора от Казан няма смисъл да коментирам”, завърши Иван Петков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти