ЦСКА със сериозни проблеми преди мача с победител в Шампионската лига

ЦСКА със сериозни проблеми преди мача с победител в Шампионската лига

Вицешампионът на България ЦСКА има сериозни кадрови проблеми преди първия си мач от евротурнирите.
 ЦСКА-Левски@@@
“Червените” останаха без тримата от най-добрите си волейболисти за предстоящия сблъсък срещу победителя в Шампионската лига през 2014 година руския гранд Белогорие (Белгород), научи Sportal.bg.

64 ЦСКА-Левски
ЦСКА приема Белогорие, с национала Николай Николов и четирима олимпийски шампиони от Лондон 2012 - Дмитрий Мусерский, Сергей Тетюхин, Сергей Гранкин и Алексей Обмочаев, на 7 декември в столичната зала “Универсиада” в първа среща от 1/16-финалите в турнира за Купата на Европейската конфедерация (CEV).
64 ЦСКА-Левски
“На практика към момента останахме без трима от посрещачите ни. Пламен Шекерджиев днес бе опериран по спешност от апандисит. Станислав Петков замина на лечение в Германия, а Ивайло Стефанов получи контузия в дербито с Левски. Най-вероятно Стефанов ще се възстанови до 2 седмици, но от състоянието на Шекерджиев и Петков още не става ясно кога ще могат отново да играят. Така на практика може да се окаже, че срещу Белогорие може да се наложи да играем без трима от основните ни волейболисти”, заяви притесненият наставник на ЦСКА Александър Попов специално пред

Sportal.bg

.
33 ЦСКА - Алжир 1:4

СНИМКИ: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от дербито ЦСКА - ЛЕВСКИ 3:1 - ТУК!!!
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти