Владо Николов: Очаквам категорична победа в София

Владо Николов: Очаквам категорична победа в София
Мъжкият отбор на Левски София победи ВК Щрасен (Люксембург) с 3:1 гейма в първия мач между двата тима, от втория кръг на европейския турнир за Купата на претендентите. Така "сините" започнаха с успех при участието си в третия по сила евротурнир и се нуждаят от два спечелени гейма в реванша за продължаване напред в надпреварата.
 
Ето мнението на треньора на Левски София Владимир Николов за BGvolleyball.com за мача и предстоящия реванш:
 
"Успяхме да спечелим в Люксембург и това е радващо. Като цяло се изправихме срещу един доста непретенциозен отбор. Загубихме първия гейм, защото помислихме, че съперникът сам ще се бие. Но това не стана и трябваше да се стегнем и да покажем нашите възможности. Но като цяло нивото не беше голямо, така че младите ни състезатели получиха възможност за изява и почувстваха атмосферата на европейската сцена.
 
"Тук е мястото да благодаря на многото наши сънародници, които живеят и работят в Люксембург и околностите, които намериха време и дойдоха в залата. Получихме солидна българска подкрепа, а ние ги зарадвахме с нашата победа"
 
"Очаквам чиста победа в реванша в София и отново да имат шанс младите ни волейболисти да се изявят. Смятам, че категорично ще продължим напред за Купата на претендентите и вече започваме да търсим инфо за следващия ни съперник"
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти