Марек скача здраво на ЦСКА

Марек скача здраво на ЦСКА

Да удари и другият сочен за претендент за титлата в Суперлигата, се заканиха от Марек Юнион Ивкони (Дупница). Дупничани приемат утре (24 ноември) от 18,30 часа в своята зала ЦСКА в среща от поредния кръг. След успеха 3:2 гейма насред Бургас над пълния със звезди Нефтохимик 2010 (Бургас), волейболистите на Иван Тасев са в приповдигнато настроение. В тима няма особени проблеми със състава, някои са с леки травми, но ще бъдат на разположение за дербито на този кръг.

Това ще бъде първи официален мач на Иван Тасев като старши-треньор срещу отборът, в който направи сериозна кариера и игра в националния отбор.

От друга страна ЦСКА има проблеми с комплектоването на състава. Заради травми аут са посрещачите Пламен Шекерджиев, Ивайло Стефанов и Станислав Петков, като наставникът Александър Попов ще заложи на някой от юношите си на този пост или ще преквалифицира опитния Христо Цветанов на този пост. За "червените" излиза либерото Мартин Божилов, който играе като преотстъпен от Марек.

Билетите са с обичайните си цени и вече се продават в офиса на клуба и в деня на мача на касите на спортната зала. По време на мача ще бъде разиграна традиционната томбола с феновете и бъдат раздадени няколко награди.

Милчо Максимов

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти