Волейболът обра наградите в Казанлък за 2017 година

Волейболът обра наградите в Казанлък за 2017 година

Волейболът обра наградите в ежегодната класация за най-добрите спортисти на Община Казанлък за 2017 година. За изминалата година ВК Казанлък имаше три номинации, като и трите попаднаха „точно в десятката“ .

Спортист на 2017 година е бронзовата медалистка от Световното първенство за жени до 23 години в Словения - Елица Баракова.  Волейболистката спечели първото място с общ сбор от 89 точки от гласовете на комисията, в която има представител на Община Казанлък, журналисти и представители на спортната общественост.

За Ели наградата е поредната в най-успешната за нея спортно-състезателна година, в която освен медал от Световното първенство, тя и останалите волейболистки от националния тим бяха удостоени със спортен Икар за  Отбор №1 на България 2017 г.

 Селекционерът на Казанлък Волей в сезон 2016/2017 година Страхил Балов бе избран за Треньор №1 на града на Розите.  А Отбор на годината на Община Казанлък е воденият от него тим на девойки старша възраст (под 20 години), спечелили титлата от държавното първенство на България за 2017 година.

Събитието се проведе в ресторант „Казанлък“, като церемонията се радваше на голям интерес. Сред гостите, които награждаваха призьорите, бе баскетболната легенда Тити Папазов и борецът и помощник-треньор в националния тим на жените Мариан Недков. „Търсете своите върхове и оставайте там колкото се може по-дълго!“, пожела Тити Папазов на младите спортисти в Казанлък.

bgvolleyball.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти