Боян Йорданов: Явно хората ме помнят, благодаря им!

Боян Йорданов: Явно хората ме помнят, благодаря им!

Капитанът на Фойникас (Сирос) Боян Йорданов бе посрещнат с аплодисменти от феновете на Монтана в началото на мача между двата отбора в Чалъндж къп. Диагоналът стана най-резултатният играч в срещата с 23 точки, но неговият отбор загуби с 1:3.
Монтана - фойникас 3:1@@@

"Играя срещу отбора на Монтана, но все пак съм българин. Оставил съм си сърцето в първенството на България, когато съм играл по терените. Явно хората го помнят. Стана ми приятно. Благодаря им", каза

Боян Йорданов

пред

BGvolleyball.com.
Монтана - фойникас 3:1@@@

"Беше ми интересно и на мен какво ще се получи на полето. Общо взето стана това, което казах и преди мача – Монтана натисна със сервис. Оправдаха ми се очакванията. Случи се точно това, което знаех, което треньорът обясни на видео анализа преди мача. Но има втори мач, вратите са отворени и за двата отбора", коментира диагоналът.
Монтана - фойникас 3:1@@@

"Сами си изпуснахме последния гейм. Сами сме си виновни, че мачът не влезе в тайбрек. Това не омаловажава играта на Монтана. Това е един млад, перспективен отбор. Поздравления за победата. Даниел Пеев е добър треньор, организационно се движат добре. Мисля, че и в първенството ще играят по-освободени психически и ще показват каквото могат", добави Йорданов.
Монтана - фойникас 3:1@@@

"Със сигурност ще се опитаме да променим някои неща за втория мач. Основното, което трябва да подобрим, е посрещането, тъй като без посрещане видяхте, че малко трудно се справяме.  Ние имаме този проблем от началото на първенството на Гърция. Ще се опитаме да го подобрим", завърши Супр Бобо.

Монтана - фойникас 3:1@@@

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти