Стоян Гунчев: Показахме характер

Стоян Гунчев: Показахме характер

Младите волейболистки на България надиграха Беларус с 3:2 гейма, в четвъртия си мач от група I на Европейското първенство за девойки под 17 години в София. С този успех тимът ни запазва шансове за участие във финалната четворка на турнира. Ето коментара на треньора на състава Стоян Гунчев след победата:

„Влязохме трудно в мача. Допуснахме много грешки в първите два гейма и играта не ни се получаваше. Но съм много щастлив от крайната победа. Показахме характер. Взехме четвъртия гейм в решителните моменти, като изоставахме много, но съумяхме да наваксаме и да направим обрат. Определено това е характер. Просто с по-добри качества надиграхме съперника“.

„Това че, трябваше да победим на всяка цена си повлия. Ако бяхме загубили днес, можеше да излезем от осмицата на Европейското. Сега, с тази победа запазваме и шансове за финалната четворка. Но това, разбира се минава през победа над Сърбия в последния мач. Просто нашата група е много равностойна. Получи се хубаво със смените които направих, те повлияха на хода на мача. Доволен съм от резултата и излизаме за победа над Сърбия в последната среща“.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти