Ели Василева се раздели емоционално с Динамо (Казан)

Ели Василева се раздели емоционално с Динамо (Казан)

Националка Елица Василева използва социалните мрежи, за да благодари на бившия си клуб руския вицешампион Динамо (Казан) за престоя си там. Ето какво написа българката в личния си профил в Instagram:

“Благодаря ти, Казан!!! За всеки изживян момент в този красив град, за всеки мач с моите съотборнички, за всеки трофей, за който се борихме и спечелихме и най-вече за това, че ме накара да се чувствам като у дома си”.

A post shared by Elitsa Vasileva (@eci_) on May 21, 2018 at 11:42pm PDT

Супер Ели носи екипа на Динамо през последните 3 сезона, но договорът й не бе подновен. В началото на март по време на мач от полуфиналните плейофи от волейболната Суперлига в Русия, българката падна след атака и си нарани дясното рамо. Последва успешна операция в Италия.

За бъдещ клуб на Василева се спряга Савино Дал Бене (Скандичи), който завърши редовния сезон на втора позиция в италианската Серия А1.

A post shared by Elitsa Vasileva (@eci_) on Mar 21, 2018 at 1:33am PDT

За момента обаче пред волейболистката главната цел е възстановяването й от операцията, която претърпя през март. Василева е девойка на ЦСКА, след което игра за италианските Кремона, Перуджа и Фопапедрети (Бергамо), след което последваха един сезона в бразилския Кампинас, един в корейския Инчеон, един в турския гранд Вакъфбанк.

A post shared by Elitsa Vasileva (@eci_) on May 7, 2018 at 12:50pm PDT

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти