Добруджа с действащи договори с всички свои играчи

Добруджа с действащи договори с всички свои играчи

Ръководството на волейболния Добруджа 07 (Добрич) започва активна работа по селекцията за новия сезон 2018/2019 в Суперлигата, заяви за радио "Добруджа" президентът на клуба Галин Господинов.

"Първо ще бъдат проведени разговори с настоящите състезатели на отбора. В случай, че някой от тях има предложения за чужбина, ще бъдат обсъдени възможностите за предоставянето му под наем. На този етап не изтича нито един договор на играч, който има финансово-правни отношения с ВК Добруджа 07, като в това число влизат и играещите навън Алекс Грозданов, Велизар Чернокожев и Мартин Атанасов".

"2019 година е първата, в която започват да изтичат договорите на част от състезателите", поясни президентът, уточнявайки, че единственият състезател, който напусна отбора по време на неговото управление е Илия Петков, но той се представя повече от убедително – спечели шампионска титла в Нефтохимик, Купата и Суперкупата на България и в момента е част от мъжкия национален отбор, което само може да радва ръководството и феновете от Добрич. "За конкретни имена ще можем да говорим след 2-3 седмици", уточни Галин Господинов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти