Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Мистерия около контузия на национал

Мистерия около контузия на национал

Волейболистът Теодор Тодоров остава най-голямата въпросителна в състава на националния отбор за световното първенство през септември. България е домакин на форума, но няма да може да разчита на две от големите си звезди, а именно на централния блокировач и на диагонала Цветан Соколов.

И докато за Соколов е ясно, че няма бъде възстановен след операцията на коляното, която претърпя преди броени дни, то състоянието на Тодоров остава пълна мистерия. Той попадна в селекцията на треньора Пламен Константинов за Лигата на нациите, но изобщо не започна подготовка с отбора. До момента центърът не е играл волейбол, след края на сезона с клубния си отбор. 

Проблемите, които той има, са с гръбначния стълб. Теодор е с три хернии и пет протрузии, а при последния преглед стана ясно, че има изместване на прешлен. 

"Теодор Тодоров е огромна въпросителна. Направи серия от терапии, но засега няма желания ефект. Просто сме в неяснота. Не знаем какво да правим и как да го възстановим", заяви Пламен Константинов. 

bgvolleyball.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти