Божурище домакин на първенство по плажен волейбол

Божурище домакин на първенство по плажен волейбол

За седма поредна година SportVolley организира национално първенство по плажен волейбол на България за подрастващи. Турнирът ще се проведе на 7 и 8 юли, като ще бъде с награден фонд за 18- и 20-годишните финалисти и предметни награди за състезателите до 14 и 16 години. Надпреварата ще се реализира с подкрепата на Фондация "Играй с Развитие". Любезни домакини и тази година ще са плажните кортове в община Божурище.

Турнирът ще се проведе във възрастите U14/U16/U18/U20. Както и за поредна година треньори или ментори могат да присъстват на кортовете по преценка и дават наставления за отборите до 14 и 16 години.

От този турнир ще има възможност и да се подберат и представителна двойка момчета и момичета до 18 години, които да представят България на европейско първенство в Бърно (Чехия) на 16-19 август.

За участие на турнира състезателите трябва да се регистрират на e-mail: sportvolley@gmail.com като запишат възрастовата категория в която ще участват, три имена на двойката, първите 4 цифри от своето ЕГН и мобилен телефон за контакт на капитана на двойката, както и желан размер на екипите. Срокът за регистрация за участие е до 1 юли (неделя), минималният брой записани отбори за отделните възрасти и формации момичета и момчета е за 8 тима.

Техническата конференция е на 6 юли (петък) на плажния корт от 19:00 часа. Таксата за участие на състезател е 30 лева. Мачовете от основната схема или груповата фаза ще се проведат от 7 юли. За повече информация и въпроси можете да се свържете и на телефон 0892018881 с Добромир Лазаров, главен съдия и организатор на турнирите. Информация може да намерите и във Фейсбук групата SportVolley beach - Национално първенство по плажен волейбол за подрастващи.

Играе се по официалните правила на международната федерация (FIVB) с официално одобрената топка (Микаса VLS 300).

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти