Нгапет, Бруниньо и Чоно Пенчев вдигат градусите на плажа (снимки)

Нгапет, Бруниньо и Чоно Пенчев вдигат градусите на плажа (снимки)

През последните два дни плажът в Сен-Жан-дьо-Мон се превърна в едно от най-горещите места във Франция. Причина за това са суперзвездите, които бяха гости на турнир по  плажен волейбол. Организатор беше не кой да е, а лидерът на френския национален отбор Ървин Нгапет. 

Специални гости на посрещача бяха капитанът на Бразилия Бруно Резенде, централен блокировач №1 от Лигата на нациите Кевин Льо Ру, сръбският национал Урош Ковачевич, холандският национал Нимир Абдел-Азиз, българският волейболист и разпределител на Азимут (Модена) Чоно Пенчев и още куп имена от волейболните среди. 

 

Волейболистите привличаха вниманието не само с добрата си игра край мрежата, а и с перфектната си визия. Съвсем очаквано голяма част от тях бяха "нападнати" от почитателки, които се редиха на опашка за снимки със своите любимци. 

 

И докато Нгапет преподаваше уроци на децата как да забиват в негов стил, колегата му от националния отбор Кевин Льо Ру и бразилската суперзвезда Бруно Резенде не успяваха да си поемат глътка въздух от снимки и автографи. Централният блокировач на Франция пък упорито прикриваше новата си татуировка на рамото, която обеща, че скоро ще покаже. 

BGvolleyball.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти