Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Розалин Пенчев хвана много, много голям... (снимки)

Розалин Пенчев хвана много, много голям... (снимки)
Волейболният национал Розалин Пенчев знае как да уплътнява свободното си време. Вместо да вземе участие в турнира по плажен волейбол на суперзвездата Ървин Нгапет във Франция, посрещачът предпочете да си остане в родния Пловдив. Преди лагера на националния отбор за световното първенство, който започва в понеделник, той се отдаде на голямата си страст - риболова.

Брат му Чоно също е заклет рибар, като не веднъж е демонстрирал манията си в социалните мрежи. Волейболистът на Азимут (Модена) се забавляваше с въдица в ръка и в Италия заедно със съотборника си Тине Урнаут. Капитанът на националния отбор на Словения често разпуска с риболов.   

На Розалин Пенчев обаче ще му се наложи да остави хобито си на заден план и да се върне в залата още след ден. Волейболните национали подновяват тренировки в понеделник в София, а седмица след това ще продължат подготовката си за световното първенство на Белмекен. Там ще бъдат до 11 август, а на 13 август ще се преместят във Варна. 

Именно в морската столица избранниците на Пламен Константинов ще изиграят първите си мачове от груповата фаза на Мондиала. България е в група D заедно с Полша, Иран, Куба, Пуерто Рико и Финландия. Срещите са от 9 до 18 септември в зала "Конгресна" на ДКС. 

 

 

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички