Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Даниел Пеев: Не сме достигнали най-добрата си игра

Даниел Пеев: Не сме достигнали най-добрата си игра

Монтана отстъпи на Хебър (Пазарджик) с 1:3 гейма в мач от първи кръг на Суперлигата, изигран в зала "Васил Левски". Ето какво каза след срещата треньорът на тима от Северозапада Даниел Пеев:

 "Изиграхме един хубав първи гейм, което бяхме запланували - от началния удар и как да организираме атаката си. Това беше възможно благодарение на доброто посрещане, след това загубихме внимание. С посрещането се разколеба и нападението ни. Волейболистите на Хебър на моменти изпълняваха добър начален удар, попадаха някои топки по линиите, които бяха отсъдени вътре. При равен резултат направиха разлика. Във всеки гейм имаше някакви такива отсъждания. Опитахме се да се противопоставим с различни варианти на нареждане. Падна ни вниманието, нашият отбор тази година няма да бъде отбор от тип "блокиращ" отбор. Опитваме се да изградим по-друг стил на игра, ако ни падне концентрацията, допускаме точки, когато противникът атакува. Ако сайдаутът се разколебае, там имаме какво още да добавим, да работим."

 

"На мен ми е трудно да определя, че категорично ни превъзхождат. Продължавам да твърдя, че нашият отбор има потенциал, който да разгърне, не сме достигнали най-добрата си игра. По различни причини, наша работа си е. Смятам, че имаме какво още да подобряваме и не смятам, че двата отбора, с които играхме, са много далеч от нас", завърши Пеев.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти