Славия се справи с Левски (галерия)

Славия се справи с Левски (галерия)

Волейболистките на Славия надиграха като домакин Левски с 3:1 (25:20, 25:23, 23:25, 25:13) в мач от третия кръг на женското първенство на България, който се игра в столичната зала „Панайот Пондалов“.

31 Славия - Левски

С това „белите“ записаха втора победа в шампионата, като с една загуба и 6 точки заемат временно трето място в подреждането, но преди изиграването на всички мачове от кръга.

31 Славия - Левски

От своя страна представителките на „сините“, които направиха успешен старт във втория кръг, сега  отбелязаха първа загуба, като с 3 точки и мач по-малко поради отложена среща, заемат пета позиция в таблицата.

31 Славия - Левски

Опитът на Славия, в чийто състав има три доскорошни националки надделя над младия състав на Левски в този мач. Двата тима направиха интересен и оспорван мач, като в първите два гейма в решителните моменти славистките наложиха волята си. В третата част “сините“ показаха характер, като на свой ред, след поредното равенство 20:20 се надигнаха и поведоха с 24:22, като успяха да измъкнат гейма и намалиха резултата. В четвъртата част обаче славистките буквално изригнаха и поведоха с 11:2. Това бе преломен момент, левскарките не успяха да излязат от ситуацията и домакините затвориха гейма с голяма разлика, като се поздравиха с крайната победа.

31 Славия - Левски

СНИМКИ: МАРИН МАРИНОВ, SPORTAL.BG

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти