Димитър Пангаров: Преборихме се с класен съперник

Димитър Пангаров: Преборихме се с класен съперник

Волейболистите на Черно море (Варна) победиха като домакини Пирин (Разлог) с 3:1 гейма в 5-ия кръг на Суперлигата и записаха първи успех в шампионата. Ето какво каза треньорът на варненци Димитър Пангаров за BGvolleyball.com след победата:

"Много се радвам за победата. Играхме добре и преборихме класен противник.  Доволен съм, защото от началото на първенството сме изцяло с млад състав, без чужденци. Всички момчета са от школата на Варна. Имаме един волейболист извън школата – либерото Христо Христов, който дойде от Добруджа. Той, обаче. отсъстваше поради здравословни проблеми. В тази среща опитното либеро игра и веднага си пролича промяната, представихме се много добре в защита. Пирин ни затрудни максимално, но ние успяхме да покажем характер и да извоюваме успеха".

"Двамата ни чужденци засега не участват в двубоите, тъй като все още очакваме да бъдат направени техните работни документи. Смятам, че с тяхното присъединяване класата ни Черно море ще се вдигне. Първенството е много равностойно и оспорвано. С присъединяването на чужденците ще работим за един нов облик на Черно море".

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти