Мартин Стоев: Златни деца!

Мартин Стоев изведе България до сребърните медали на Европейското първенство за юноши до 17 години в София. На финала малките “лъвчета” отстъпиха на Франция с 1:3 пред препълнената с над 1000 зрители столична зала “Христо Ботев”, но направиха много приятели на волейбола щастливи с играта си.

103 България - Франция U17

Малко след финала Мартин Стоев коментира успеха с пост във фейсбук, но и не подмина състоянието на мъжкия национален отбор.

103 България - Франция U17

Мартин Стоев изведе мъжете ни до бронз на световното първенство през 2006 година и до бронз на Световната купа през 2007 година, както и до 5-о място на Олимпиадата в Пекин 2008.

103 България - Франция U17

“Сребърни медали на Европейското за мъже до 17 г. Голям успех направиха децата, лъч светлина в тъмен тунел! В тези мрачни времена на българския волейбол, доведени от наши "другари" (да се има за цел оставане в групата на VNL, тоест да не сме последни, губейки от страни като Китай, Португалия, Австралия и мн. други) и като се има в предвид, в какви студени и малки зали тренират повечето от тях, без средства за възстановяване и други необходими неща за правилното развитие на един спортист, тези деца оставиха зад себе си Русия, Италия, Полша и т.н. Тежко е да загубиш финал, но въпреки това, горе главите за нови успехи!”, написа Мартин Стоев.

103 България - Франция U17
 
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти