Добри Димитров: Трябва да победим на 1/8-финалите, независимо срещу кого играем

Добри Димитров: Трябва да победим на 1/8-финалите, независимо срещу кого играем

Разпределителят на националите Добри Димитров замени на този пост Георги Сеганов в четвъртата част на мача с Италия, в който България отстъпи на съперника с 1:3 гейма.  Димитров заяви след поражението пред БНР, че тимът ни трябва да се подготви максимално добре за 1/8-финалите, където само победа ни класира напред в шампионата.

"Влязохме доста добре и концентрирано в мача. Издържахме на това ниво доста голяма част от тази среща и бяхме равностоен съперник на италианците в първите три гейма. Накрая не издържахме, като че ли се пречупихме. Опитахме се върнем, в последния гейм треньора Силвано Пранди пробва чрез смени да направи обрат, но безуспешно. Сега очакваме съперника ни за 1/8-финалите и ще се готвим за този мач."

На въпрос кой избира за съперник между Словения и Турция, Добри Димитров отговори, че предпочита да не е срещу домакините. „Между Словения и Турция, за съперник на 1/8-финалите избирам Турция, не предпочитам да сме срещу домакините. Но на европейско първенство няма слаби отбори, така че за да продължим напред трябва да победим.“

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти