Александър Иванов: Започваме нова 5-годишна стратегия във ВК Хебър (видео)

Председателят на ВК Хебър Александър Иванов прие приза за Отбор на месец октомври на Пресклуб "България", който бе спечелен от мъжкия отбор на клуба, след спечелването на Суперкупата на България.
 
Александър Иванов благодари за признанието от името на треньорското ръководство и състезателите. 
Волейболният Хебър - Отбор на месец октомври (видео)
Волейболният Хебър - Отбор на месец октомври (видео)
 
"Спечелването на Суперкупата този сезон бе в нашата стратегия за развитие и надграждане. Първоначалният ни план беше петгодишен, ние успяхме да постигнем резултати по-рано. През тази година предстои да се начертае нов петгодишен план. Основен приоритет ще е развитието на нашата детско-юношеска школа. Започнахме да работим върху нея, защото тя е фундамента, върху който трябва да спъпим за да продължим успешно напред. В плановете ни влиза да изграждаме млади състезатели и след пет години желанието ни е да имаме волейболисти от нашия клуб в мъжкия отбор. Имаме главен методист, който ни помага за работата с детско-юношеската школа - Драган Иванов. Ще привлечем нови млади треньори за подрастващите,  ще търсим да привлечем нови деца. Засега сега все още всичко е на етап проучване, но  скоро започваме да чертаем новата стратегия."
 
Относно участието на Хебър в третия по сила европейски турнир - за купата на Претендентите (Challenge cup) Александър Иванов заяви:
 
"С голямата кошница тръгнахме, преди да видим жребия и да разберем съперника ни. Изправяме се срещу полския Алурон Вирту Варта (Заверче), с Николай Пенчев в редиците си. Поляците са сериозен клуб и въобще не си правим илюзии, очакват ни две тежки срещи. Затова ще го караме мач за мач и ще се борим с всички сили докрай. Хубаво е, че домакинството ни в Пазарджик е във втория мач и евентуално, ако се стигне до Златен гейям, то той ще бъде на наш терен."
Относно националите в Хебър Александър Иванов заяви:
 
"Не обсъждаме участието на волейболистите ни в националния отбор на България, тренираме и гоним постигането на начертаните цели на клубно ниво. Все още не са пристигнали повиквателни в клуба ни. Но все пак лично аз смятам, че има още състезатели от нашия отбор, които могат да намерят място в държавни тим."
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти