Борислав Крачанов: Важното е, че успяхме да се съберем в тайбрека (видео)

Борислав Крачанов: Важното е, че успяхме да се съберем в тайбрека (видео)

Волейболистките на Казанлък надиграха като домакини Славия с 3:2 гейма, в мач от четвъртия кръг на женското първенство на България и записаха трета победа в НВЛ-жени. Представителките на „розите“ имаха възможност да затворят срещата доста по-категорично, след като в четвъртия гейм водеха с 19:14, но допуснаха спад и славистките направиха обрат, което доведе до тайбрек.

„Получи се люта битка със Славия. Изтървахме четвъртия гейм, в който водехме, можехме да го затворим в наша полза и да победим с 3:1 гейма. Но се получиха наши детински грешки. Важното е, че успяхме да се съберем в тайбрека и да излезем крайни победители.“„Тези грешки са донякъде от младостта и липсата на опит на състезателките, както и от страх, че може да сбъркат. Но трябва да свикват и да избягват тези неща, тренират, раздават се и трябва да натрупат увереност.“„Доволен съм, че победихме, Радвам се, че и публиката в залата, която ни подкрепяше в този мач е щастлива от нашия успех. Искам да благодаря на феновете, че бяха тук за нас и се надявам да идват още повече хора в залата на нашите мачове“, заяви старши-треньорът

Казанлък излъга Славия след страхотна драма
Казанлък излъга Славия след страхотна драма

Борислав Крачанов.

„Лично за мен достигането до тайбрек беше от нашите индивидуални грешки и липса на концентрация в лесни ситуации, подценяване на дадени топки и т.н. Това ни изигра лоша шега, като тръгне влака трудно се спира. Въпреки, че сме победили с г-н Крачанов няма да сме доволни, докато не видим пълните възможности на нашите момичета, защото имаме високи изисквания към тях“, заяви треньорът Иван Чолев.

Още от изказването на треньорите

Борислав Крачанов и Иван Чолев

, както и мненията на МVP на мача –

Патрисия Йончева, Мария Кривошийска,  Александра Колева, Селин Селим и Кристина Йорданова,

можете да видите във видео материала.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти