Юли Тупанков: Бяхме по-свежи

Юли Тупанков: Бяхме по-свежи
Черно море прекъсна победната серия на Дунав (статистика)
Черно море прекъсна победната серия на Дунав (статистика)

Волейболистите на Черно море (Варна) надиграха като гости Дунав (Русе) с 3:2 гейма и записаха втора победа в Суперлигата на България при мъжете. Двубоят продължи над два часа борба, като в петия гейм гостите наложиха волята си след оспорваното 15:13. Треньорът на Черно море Юли Тупанков бе изключително доволен от успеха, а ето неговото мнение за BGvolleyball.com след успеха:

„Много труден и тежък мач, изпълнен с напрежение. В първия гейм имахме възможност да го спечелим, но не успяхме. Успяхме да проявим възможностите си в мача едва в третата част. Тогава пролича, че сме в по-добра форма, бяхме по-свежи и това оказа своето влияние.“

„Надиграхме Дунав с правилна игра, която бе заложена  в нашите предварителни планове и с изпълнение на тактическите задачи. Хванахме правилния ритъм и като цяло може да се каже, че влязохме в мача в третия гейм. За съжаление в тайбрека се контузи либерото ни Антон Василиев, който принудително напусна играта. Пожелаваме му бързо възстановяване. Поздравявам момчетата с показания дух и извоювания успех“.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти