ЦСКА завърши с три победи в допълнителния турнир

ЦСКА завърши с три победи в допълнителния турнир

Волейболистките на ЦСКА завършиха с три победи в Група 1Б от първия допълнителен турнир на женското първенство на България. Момичетата на Юлия Иванова надиграха Раковски (Димитровград) с 3:0 (25:18, 25:11, 25:19) в мач от последния трети ден от турнира, който се провежда в столичната зала "Христо Ботев".

Така "червените" записаха 8-а победа в шампионата и временно се изкачиха на втора позиция, но преди приключване на другия мач за деня, в който Левски среща Славия. При чиста победа за "сините", те ще запазят второто си място в таблицата. Тимът на Раковски е на 6-о място с 3 победи, 9 загуби и 9 точки.

Армейките направиха много силно представяне в този турнир, като с трите си победи взеха абсолютния максимум от него. Вчера на турнира ЦСКА надигра Левски с 3:2 гейма, като след успеха днес над Раковски, "червените" продължават успешното си представяне от началото на сезона.

Над всички за ЦСКА бе Александра Костадинова със страхотните 22 точки (2 аса и 69% ефективност в атака) за победата. За Раковски Стиляна Чакърова завърши със скромните 8 точки.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти